Öva på ditt recept på hamburgerkrydda innan grillsäsongen börjar

Passa på att perfektionera ditt recept för hamburgerkrydda. Så när du är redo att dra ut odjuret – såvida du inte är en av de där vintergrillfjässarna – kommer du att vara redo och vänta på att få smälla ditt nya hopkok på grillen.

Det finns mycket att säga om ett bra recept för hamburgerkrydda. Du kan börja med grunderna eller hitta en bra grund och bygga vidare på den. Oavsett vilket, du vill perfektionera den delen i förväg, så att du kan ha kul med finesser utomhus. Det är det som är meningen med att grilla, eller hur?

Många människor har ett favoritrecept för hamburgerkrydda, men alla är inte villiga att dela med sig av sin hemlighet. Så det betyder att du har en del att göra. En del av det kanske handlar om att äta hamburgare… Jag vet, det är mycket att begära. Men om du menar allvar, då gör du den där läxan.

Bland möjligheterna till en bra foundation finns lök, ägg, och lite stekkryddor. Du kanske vill lägga till lite kanel, om du vågar. En del väljer att marinera köttet, men det kan man även lämna till biffar och kyckling och andra godsaker.

När du formar dina hamburgare, kom ihåg att de kommer att krympa och att de kan ha en tendens att svälla upp på grillen. Så forma dem därefter. Experimentera med denna.

Se till att du radar upp lite kryddor och sås för att ta ut till grillen så att du kan fortsätta att smaksätta dem medan de tillagas. Det får dig också att se ut som om du är upptagen… kockar har alltid något att lägga till, kontrollera och vända på.

Och när du utvecklar din stil, arbeta med dessa kryddor också. Det finns alltid smältostskivor, men inget slår cheddar, mozzarella eller ens färskost – du läste rätt – under huven.

På tal om huvor, prova större bullar till de där jätteburgarna, eller något med sesamfrö. Tjockt skivat färskt bröd kan också vara ett hälsosamt alternativ. Den här kan bara hjälpa dig att öva ditt recept oftare.

Sedan finns det Grillkrydda saltgurka, dill eller söta, och peppar. Smak och ketchup, och senap, men här vill man leva lite och kolla in en med öl eller andra smaker. Dijon är bra. Glöm inte hemlagad ketchup och chutney också. De kan vara fantastiska tillägg.

Det bästa, men inte det sista, tipset är att arbeta med de färskaste ingredienserna. Det innebär att tänka på en god nötfärs: mager som de kommer. Du vill se till att dina gäster kommer tillbaka i några sekunder.

Man vet aldrig, det här kan bli en årlig ritual… en ny hamburgerdesign. Det finns värre sätt att tillbringa vintern än över spisen och laga mästerverk som passar alla.

Så lycka till med ditt recept på hamburgerkrydda; vi hoppas att det kommer att vara perfekt, eller nära det, när snön smälter. Om inte, var modig och gå med de miljontals kanadensare, många av dem studenter, som deltar i en årlig vårritual… glöm bara inte din hatt, även kallad en toque!

Kom igång tidigt så att dina hamburgare blir traktens hit när det är dags att ta fram grillen. Var kreativ med dina kryddor så kommer du att bli nöjd med resultatet.

Lämna ett svar