Rätt kost eller rätt jurist – vilket är egentligen viktigast?

Det finns mängder av studier som visar att kost påverkar oss mer än vad vi själva tror. Många forskare har kommit fram till att flera sjukdomar har utvecklats från dåliga matvanor och dålig motion. Vår hälsa är någonting som man bör ta hand om, både fysiskt och mentalt. När det kommer till det mentala så kan det handla om stress och andra saker som kan påverka kroppen. T.ex. om man har hamnat i en tvist med sin arbetsgivare eller har blivit felaktig behandlad så kan detta vara något som tär på ens egna psyke. För att komma i lugn och ro så kan man ta hjälp av en arbetsrättsjurist för att lösa eventuella tvister med arbetsgivare på sin arbetsplats.

Rive Juridiska Byrå är experter när det kommer till arbetsrätt och deras jurister har många års erfarenhet av branschen, de har bland annat företrätt privatpersoner, företag och myndigheter. Du kan lära dig mer om hur deras arbetssätt går till och läsa mer om arbetsrätt genom att klicka här.

Brott mot LAS

Om din arbetsgivare inte ger dig den uppsägningstid du har rätt till bryter hen mot LAS. Om du råkat ut för detta rekommenderar vi att du kontakter en juristbyrå. RiVe Juridiska Byrå specialiserar sig på arbetsrätt och kan hjälpa dig att få ut den ersättning du har rätt till. Om du tror att din arbetsgivare har brutit mot LAS bör du kontakta RiVe. De går igenom ditt fall och om de anser att arbetsgivaren har brutit mot LAS kan de hjälpa dig att driva fallet ända till domstol.

Med specialistkompetens inom arbetsrätt och med lång erfarenhet samt över 1250 förhandlingar per år så kan Rive Juridiska Byrå titulera sig som Sveriges största juristbyrå inom arbetsrätt. Läs mer om Rive och deras arbete.

Lämna ett svar