Hur ett cykelställ skapar en bättre cykelparkering

Cykelställ och cykelparkering underlättas med tvåvåningsställ för cyklar

Önskar du att du kunde motionera lite mer och enklare ta fram cykeln från sitt cykelställ eller cykelparkering? Att kombinera lite bättre kost och att cykla till dina aktiviteter skapar över tid en bättre hälsa.

Har du en cykel idag men den har hamnat längst in i cykelparkeringen. Cykelställ och cykelförvaringar inomhus som man når via en vanlig dörr har en tendens att bli röriga. Använder du din cykel ofta så kan ett friståendecykelställ eller en cykelupphängning vara mer aktuell det finns speciella låsbara cykelställ.

Enklare tillgång till din cykel med ett tvåvånings cykelställ

Men för att få den där betydligt lättare tillgången till cykeln så rekommenderas ett cykelställ i två våningar som har en smidig cykellift. Genom att samma mängd cyklar mer organiserat så kommer det vara lättare för dig att nå din cykel från sin cykelupphängning.

Med ett tvåvåningsställ för cyklar så kommer du vilja använda din cykel mer frekvent. Det finns enklare former av tvåvåningsställ för cyklar och det finns hydrauliska tvåvåningsställ för cyklar, som förenklar hanteringen ytterligare. Be din bostadsförening att se över om det inte går att förbättra cykelförvaringen med att installera cykelställ i tvår våningar.

Lämna ett svar