Vilken typ av barinredning är bäst för din bar?

Det finns många olika typer av barinredning att välja mellan och det kan vara svårt att avgöra vilken typ som passar bäst för din bar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera de olika typerna av barinredning och vad varje typ bäst används till. Vi kommer också att ge tips om hur du väljer rätt typ av barinredning för din verksamhet.

Barstolar

Den första typen av barutrustning är barstolar. Barstolar finns i olika stilar, storlekar och material. De kan vara tillverkade av trä, metall eller plast. Det viktigaste att tänka på när du väljer barstolar är gästernas komfort. Du vill försäkra dig om att de är tillräckligt bekväma för att sitta i under långa perioder. En annan sak att tänka på är höjden på pallen. Du vill se till att den är tillräckligt hög för att dina gäster ska kunna nå disken utan att behöva stå på tå.

Barbord

Den andra typen av barutrustning är barbordet. Barbord finns i olika former och storlekar. De kan vara runda, fyrkantiga eller rektangulära. Det viktigaste att tänka på när du väljer ett barbord är storleken på din bar. Du vill se till att den är tillräckligt stor för att rymma alla dina gäster. En annan sak att tänka på är höjden på bordet. Du vill se till att det är tillräckligt högt så att dina gäster kan se över det.

Glasvaror

Den tredje typen av barutrustning är glasvaror. Glasvaror finns i en mängd olika stilar och storlekar. Du vill se till att du väljer glas som har rätt storlek för dina drycker. Du vill också se till att de är tillverkade av hållbara material så att de inte går sönder så lätt. En glashängare är även att rekommendera för varje bar.

Verktyg för bartendern

Den fjärde typen av barutrustning är bartenderförnödenheter. Till bartenderutrustning hör saker som shakers , silar, silar och flasköppnare. Du vill vara säker på att du har allt du behöver för att tillverka dina drycker.

Det är viktigt att välja rätt typ av barmöbler för ditt företag. Du vill se till att du väljer möbler som är bekväma, hållbara och snygga. Ta dig tid att överväga alla dina alternativ innan du fattar ett beslut.

Lämna ett svar