Varför en cashmere tröja är det perfekta valet för alla årstider

Kashmirtröja för dam och kashmir sjalar av 100% äkta cashmere

Anledningen till att en kashmir tröja (cashmere tröja), som exempelvis kashmir turtle neck är perfekta valet för alla årstider. Kashmirull är känd för att vara mjuk, varm och lyxig. Den tillverkas av kashmirgetternas otroligt mjuka underpäls, som skyddar dem från kylan under långa vintrar. Den mjuka underpälsen förvandlas till garn som används för att tillverka kläder av kashmir och hos exempelvis cozycashmere.se garanterar dem exempelvis 100 % ren kashmir, det betyder inga fyllmedel eller blandningar i tygerna.

Varför du bör välja kashmir?

Kashmir är det perfekta materialet för kläder som kan bäras året runt. Det är mjukt och luftigt, vilket gör det bekvämt mot kroppen. Kashmir är också andningsbart, så du kan bära det på sommaren utan att känna dig för varm eller instängd. Och eftersom kashmir är en naturfiber är det lätt att ta hand om och håller länge.

Hur du tar hand om dina kashmirplagg

Det behöver inte vara svårt att ta hand om dina kashmirkläder, följ bara dessa enkla tips så håller du dina plagg som nya i många år framöver. När du tvättar, använd ett milt tvättmedel och kallt vatten. Undvik att använda varmt vatten eller att lägga dina plagg i torktumlaren, eftersom detta kan skada fibrerna.

Lägg i stället plaggen platt för att torka. Om du behöver ta bort eventuella rynkor är det bara att ånga bort dem, du behöver inte stryka. När du förvarar din kashmir, vik hellre än häng för att undvika att fibrerna sträcks ut.

Se till att förvara dina plagg på en sval och mörk plats, direkt solljus kan bleka färgen på naturfibrer som kashmir. Glöm slutligen inte att låta tvätta dina plagg professionellt en gång per säsong för att avlägsna all smuts och skräp som kan ha samlats med tiden. Följ dessa tips så kommer du att ha glädje av dina kashmirkläder i många år framöver!

Bland produkterna som tillverkas inom kashmir så finner du sköna kashmir sjalar och halsdukar, kashmirtröja för herr samt dam. Du hittar även sköna kashmir leggings och andra typer av kashmir kläder hos exempelvis cozycashmere.se.

Fördelarna med 100% äkta cashmere är många, tänk på detta när du väljer dina kashmir kläder

Ren kashmir är ett utmärkt val för kläder som kan bäras under hela året. Det är naturligt mjukt och andas, vilket gör det bekvämt i både varmt och kallt väder. Kashmir är också lätt att ta hand om, använd bara milt tvättmedel och kallt vatten när du tvättar. Undvik varmt vatten eller torktumlare eftersom värme kan skada fibrerna.

Förvara dina plagg på en sval och mörk plats utan direkt solljus, och kom ihåg att låta dem rengöras av en yrkesman en gång per säsong. Genom att följa dessa enkla tips ser du till att dina kashmirkläder fortsätter att se bra ut i många år framöver.

Lämna ett svar