Så grillar du din Halloumi till perfektion

Halloumi har blivit en favorit hos många när grillen åker fram, vi ger dig tipsen för att göra grillkvällen till en succé. Att grilla halloumi kan vara svårt men som tur är finns det några tips att tänka på. Skär halloumin i 1 cm tunna skivor och pensla med lite olivolja och lägg på grillen. Försök att grilla skivorna i ungefär 15-20 sekunder på varje sida, eller tills du får den gyllenbruna sidan. Kombinera gärna med något som balanserar det salta i osten, vattenmelon är ett av många som funkar perfekt att kombinera med.

Beroende på vilken grill du har så kan du förvänta dig olika resultat, Grillat har ett stort utbud av grillar som passar för alla. Amatörer som professionella, några av dem bästsäljande grillarna är gasolgrillen. Gasolgrillen är väldigt snabb och smidig då den är igång på ett enkelt knapptryck. Det funkar även bra att grilla vad som helst på grillen, oavsett om det är halloumi eller hamburgare till ett rejält köttstycke.

Med en ny grill till hands och halloumi grillades på grillen så finns det inget som kan gå fel. Förbered tillbehören under tiden och servera halloumi helt nygrillad. Osten blir lite seg efter ett tag så passa på när den är som godast, varm och krispig.

Lämna ett svar