Entrémattor som går att hyra

Bilden visar en entré till ett företag. Genom att hyra entrémattor så kan du skapa en halkfri miljö med en praktisk hyrmatta med halkskydd.

Det finns stora fördelarna med att ha entrémattor som går att hyra. Du kan även hyra en entrématta med eget tryck. Det finns stora fördelar med att ha entrémattor med ditt företags logotyp. Vid första anblicken kan entrémattor med en företagslogotyp fungera som en praktisk detalj. Men i verkligheten är entrémattor en viktig del av ditt företags image. Detta även kan göra hela skillnaden för att lyfta ditt varumärke till nya nivåer.

Framförallt när det gäller att skapa en inbjudande atmosfär för dina kunder. Oavsett om du hyr mattor i Stockholm eller köper egna entrémattor med tryck finns det flera fördelar med att ha dem med din företagslogotyp.

Förbättrad varumärkeskännedom

Att ha entrémattor med tryck med din logotyp kan vara ett utmärkt sätt att förbättra varumärkeskännedomen. Varje gång en av dina kunder kliver på mattan kommer de att presenteras med en påminnelse om ditt varumärke.

Detta gör det lättare för dem att knyta an och komma ihåg dig i framtiden. Detta är särskilt fördelaktigt om du har några stamkunder som besöker dig regelbundet, ju oftare någon ser en igenkännbar logotyp. Desto mer sannolikt är det att de kommer ihåg den senare.

Bättre första intryck med en praktiska entrématta

Rätt entrématta kan sätta tonen för resten av kundens upplevelse och bidra till att skapa ett positivt första intryck av ditt företag. Inte bara det men att ha rena golv och entrémattor, visar att du är stolt över ditt företag. Samt att du bryr dig om att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen när de kommer på besök.

Ökad säkerhet med entrémattor till företagsentrén

När människor går in genom någon dörr plockar deras skor upp smuts, smuts och skräp från utsidan. Detta kan snabbt byggas upp och över tid leda till halkolyckor eller fallolyckor. Framförallt om de inte åtgärdas på rätt sätt. Med en entrématta vid varje dörr kan du dock minimera denna risk genom att samla upp smuts innan den har en chans att spridas i resten av byggnaden.

Detta gäller särskilt om du också väljer en halkskyddsmatta, dessa har speciella gummibaksidor som greppar på ytor mycket bättre än vad traditionella mattor gör. Dessutom bidrar halkskyddsmattor också till att minska slitaget på mattor. Inte bara estetiskt sett utan även ur praktisk synvinkel.

Genom att välja en entrématta tryckt med ditt företags logotyp eller hyra mattor i Stockholm. kan du enkelt ge kunderna något minnesvärt att förknippa med ditt varumärke samtidigt som du håller golven rena och säkra från halkolyckor eller fall på grund av smutsansamling från skor utifrån.

Lämna ett svar