E-juice – Shortfill, Longfill, MTL vad är det?

Vad är e-juice? Kärt barn har många namn och det stämmer definitivt in på e-juice. Alla e-juicer är inte skapade lika, och det kan vara förvirrande att välja mellan shortfill, longfill, mtl e-juice. Men oroa dig inte, här kommer jag att hjälpa dig att förstå skillnaderna för att hitta vad som passar dig bäst.

Vad är Shortfill E-juice?

Shortfill E-juice är en populär produkt som gör det möjligt att bestämma nikotinstyrkan själv utan att förändra själva smaken. Shortfill flaskor lämnas med 10ml – 20ml utrymme kvar i flaskan. Du kan sedan lägga till din egen nikotin-bas för att uppnå den önskade styrkan. Ofta kommer det i större flaskor på ca 50 ml och uppåt. Detta gör det enklare för dig att blanda din egen e-juice som passar dina behov.

Vad är Longfill?

Longfill E-juice är en annan populär typ av e-juice som finns på marknaden. Som namnet antyder, innehåller det mindre e-juice än en vanlig shortfillflaska. E-juice som Longfill innehåller oftast 10 ml smakämne i en 60ml flaska , det ger dig större möjlighet att justera nikotinnivå efter ditt individuella behov. Detta gör det enkelt för de som vill ha en högre nikotinstyrka.

Vad är MTL?

MTL E-juice står för ”Mouth to Lung” och är speciellt utformat för vissa e-cigaretter. Denna typ av e-juice har en tunnare konsistens och lite högre nikotinstyrka. I vape Sverige så är färdigblandade 10ml e-juice flaskor vanligast, men det finns även som longfill e-juice. MTL E-juice låter dig känna av smakerna och aromerna bättre. MTL har också mindre ånga än t.ex DL (direct to lung), vilket betyder ett mer diskret användande.

Vilken e-juice passar dig bäst?

Det finns många valmöjligheter när det gäller e-juice, och det kan vara överväldigande att bestämma vilken som är rätt för dig. Eciggonline erbjuder ett brett sortiment av alla typer ave e-juice. För det första är det viktigt att känna till din e-cigaretts kapacitet, eftersom det påverkar om du kommer att använda shortfill- eller longfill-flaskor. Om du gillar att blanda, eller om du vill ha möjligheten att justera din nikotinstyrka, kan shortfill eller longfill vara det bästa valet. Eller om du använder MTL-e-cigaretter, då du bör välja en MTL-e-juice. Så välj e-juice efter din e-cigaretts kapacitet för en mer tillfredsställande upplevelse.

Sammanfattning

Det är ingen tvekan om att vaping har blivit en populär livsstil bland människor som söker efter ett hälsosammare alternativ mot cigaretter. Att välja rätt e-juice är avgörande för att få den bästa upplevelsen. Shortfill, longfill och MTL är tre alternativen att välja mellan beroende på behov och önskemål. Det bästa sättet att välja rätt e-juice är att testa olika smaker och konsistenser tills du hittar rätt för just dig.

Lämna ett svar